U bevindt zich hier: Home Nieuws Opleidingen

Opleidingen

Opleiding TAK oktober 2019

Het Provinciaal Bestuur organiseert twee keer per jaar een opleiding voor kandidaat officials TAK. 

Lees meer: Opleiding TAK oktober 2019

Kandidaat toekomstige kamprechters gezocht

Vandaag zijn er nog voldoende kamprechters in Vlaams-Brabant.  In de toekomst zou dit kunnen veranderen.  Om niet met onaangename situaties geconfronteerd te worden gaan we op zoek naar toekomstige kamprechters.

Lees meer: Kandidaat toekomstige kamprechters gezocht

Handleiding sportsecretaris

De sportsecretaris verzorgt de administratie rond de organisatie van een zwemwedstrijd of schrijft de zwemmers is op een wedstrijd ingericht door een andere club.  De sportsecretaris kent de programma's Team Manager en Meet Manager (Splash) op zijn duimpje.  Onderstaande handleiding is complementair aan de handleiding Splash.

Opleiding en examens TAK

De opleiding van kandidaat officials is een bevoegdheid van de Vlaamse Zwemfederatie.  Meer uitleg vind je op hun website in de rubriek Officials.  Lees ook de praktische richtlijnen met betrekking tot inschrijving en opleiding

Lees meer: Opleiding en examens TAK

Handleiding afgevaardigde

Wanneer een club aan een zwemwedstrijd deelneemt moet de afgevaardigde zich melden bij het jurysecretariaat.  Vaak is dit een Chinese vrijwilliger.  Speciaal voor hen schreven we een eenvoudige handleiding.  Zo weet de afgevaardigde wat van hem/haar verwacht wordt.

Handleiding TAK

Kandidaat Officials zwemmen moeten een opleiding volgen en examen afleggen.  De handleidingen gebruikt tijdens de opleidingen vind je hieronder.

Meer artikelen...

U bevindt zich hier: Home Nieuws Opleidingen