U bevindt zich hier: Home Zwemmen

Zwemmen

Vergadering Paco 2.0

De VZF nodigt alle clubs uit om deel te nemen aan de vergadering rond het Paco-concept.  Blokkeer nu reeds 19 juni 2018 in de agenda.

Lees meer: Vergadering Paco 2.0

Voorbereiden wedstrijdkalender 2018-2019

De wedstrijdkalender voor de periode september 2018..augustus 2019 moet nu voorbereid worden.  Gelieve tegen uiterlijk 1 mei 2018 jullie wedstrijden te plannen.  In de loop van mei 2018 kunnen dan de problemen opgelost worden.  Indien nodig organiseren we nog een formele kalenderzitting vergadering.  VZF verwacht ten laatste op 1 juni de kalender van alle provinciale besturen.

Lees meer: Voorbereiden wedstrijdkalender 2018-2019

Gehoorbescherming: een initiatief van het Provinciaal Bestuur

Wie aanwezig was op het PK 2016 te Leuven zal het wel gezien hebben: de officials droegen gehoorbeschermers.  Hierbij een oproep aan alle clubs om hun wedstrijden ook oorvriendelijker te maken.

Lees meer: Gehoorbescherming: een initiatief van het Provinciaal Bestuur

Vlarem: de ontbrekende schakel is er !

Reeds jaren maken we ons zorgen over de mogelijkheid om een zwemwedstrijd conform de Vlarem wetgeving te kunnen organiseren.  We ontvingen nieuws van de Vlaamse overheid dat er rekening gehouden werd met onze behoeften.

Lees meer: Vlarem: de ontbrekende schakel is er !

Meet Manager en CVB

Sinds oktober 2016 is er een nieuwe Meet Manager template beschikbaar (met dank aan Joeri Jacobs).  Je kan nu heel makkelijk een CVB wedstrijd aanmaken.

Lees meer: Meet Manager en CVB

U bevindt zich hier: Home Zwemmen