U bevindt zich hier: Home Nieuws

Nieuws

Vergadering Paco 2.0

De VZF nodigt alle clubs uit om deel te nemen aan de vergadering rond het Paco-concept.  Blokkeer nu reeds 19 juni 2018 in de agenda.

Lees meer: Vergadering Paco 2.0

Opleiding TAK september 2018

Het Provinciaal Bestuur organiseert twee keer per jaar een opleiding voor kandidaat officials TAK. 

Lees meer: Opleiding TAK september 2018

Voorbereiden wedstrijdkalender 2018-2019

De wedstrijdkalender voor de periode september 2018..augustus 2019 moet nu voorbereid worden.  Gelieve tegen uiterlijk 1 mei 2018 jullie wedstrijden te plannen.  In de loop van mei 2018 kunnen dan de problemen opgelost worden.  Indien nodig organiseren we nog een formele kalenderzitting vergadering.  VZF verwacht ten laatste op 1 juni de kalender van alle provinciale besturen.

Lees meer: Voorbereiden wedstrijdkalender 2018-2019

Zwembrevetten

VZF werkte samen met ISB een nieuwe brevettenlijn uit.  Het gaat hier over een brevettenlijn die kwaliteitsvol zwemonderricht stimuleert en waarin de opleidingsvisie van de  Vlaamse Zwemfederatie vervat zit.

Lees meer: Zwembrevetten

Hervorming TAK praktijkexamens

Vanaf 1 januari 2018 wijzigt de procedure om een TAK praktijkexamen af te leggen.  De procedure werd verfijnd tijdens de bestuursvergadering van 8 mei 2018.

Lees meer: Hervorming TAK praktijkexamens

Vlarem: de ontbrekende schakel is er !

Reeds jaren maken we ons zorgen over de mogelijkheid om een zwemwedstrijd conform de Vlarem wetgeving te kunnen organiseren.  We ontvingen nieuws van de Vlaamse overheid dat er rekening gehouden werd met onze behoeften.

Lees meer: Vlarem: de ontbrekende schakel is er !

U bevindt zich hier: Home Nieuws