Het Provinciaal Bestuur organiseert twee keer per jaar een opleiding voor kandidaat officials TAK. 

De wedstrijdkalender voor de periode september 2023..augustus 2024 moet nu voorbereid worden.  Gelieve tegen uiterlijk 10 mei 2023 jullie wedstrijden te plannen.  Dat geeft ons dan enkele dagen om eventuele problemen op te lossen.  Indien nodig organiseren we nog een formele kalenderzitting vergadering.  VZF verwacht ten laatste in juni de kalender van alle provincies.

Het aantal beschikbare stage- en examenplaatsen TAK is beperkt.  Het was niet eenvoudig om in de kalender een geschikte dag te vinden.

De wedstrijdkalender voor de periode september 2021..augustus 2022 moet nu voorbereid worden.  Gelieve tegen uiterlijk 1 mei 2021 jullie wedstrijden te plannen.  In de loop van mei 2021 kunnen dan de problemen opgelost worden.  Indien nodig organiseren we nog een formele kalenderzitting vergadering.  VZF verwacht ten laatste op 1 juni de kalender van alle provinciale besturen.

Het Provinciaal Bestuur organiseert in samenwerking met KAZS, als start van het seizoen, een grote aflossingswedstrijd vol ambiance.

 

VZF werkte samen met ISB een nieuwe brevettenlijn uit.  Het gaat hier over een brevettenlijn die kwaliteitsvol zwemonderricht stimuleert en waarin de opleidingsvisie van de  Vlaamse Zwemfederatie vervat zit.