Zwemmen

De wedstrijdkalender voor de periode september 2023..augustus 2024 moet nu voorbereid worden.  Gelieve tegen uiterlijk 10 mei 2023 jullie wedstrijden te plannen.  Dat geeft ons dan enkele dagen om eventuele problemen op te lossen.  Indien nodig organiseren we nog een formele kalenderzitting vergadering.  VZF verwacht ten laatste in juni de kalender van alle provincies.

De wedstrijdkalender voor de periode september 2021..augustus 2022 moet nu voorbereid worden.  Gelieve tegen uiterlijk 1 mei 2021 jullie wedstrijden te plannen.  In de loop van mei 2021 kunnen dan de problemen opgelost worden.  Indien nodig organiseren we nog een formele kalenderzitting vergadering.  VZF verwacht ten laatste op 1 juni de kalender van alle provinciale besturen.

Het Provinciaal Bestuur organiseert in samenwerking met KAZS, als start van het seizoen, een grote aflossingswedstrijd vol ambiance.

 

Reeds jaren maken we ons zorgen over de mogelijkheid om een zwemwedstrijd conform de Vlarem wetgeving te kunnen organiseren.  We ontvingen nieuws van de Vlaamse overheid dat er rekening gehouden werd met onze behoeften.

Wie aanwezig was op het PK 2016 te Leuven zal het wel gezien hebben: de officials droegen gehoorbeschermers.  Hierbij een oproep aan alle clubs om hun wedstrijden ook oorvriendelijker te maken.