Onze database beschikt over alle officiële uitslagen.  We gebruiken ze om de clubrecords weer te geven.  

Jammer genoeg beschikken we maar over de details van alle wedstrijden sinds september 2016.  Natuurlijk wens je als club de clubrecords sinds het ontstaan van de club te kennen.  Geen nood, heb je ergens een bestand met die oude prestaties (naam, licentienr, datum, afstand-stijl, badlengte, plaats, tijd, geslacht, leeftijd) stuur het ons dan door.  We voegen ze gaarne toe aan de database.  We deden dit reeds voor TRUST en SCZ.

Meen je dat er fouten in het rapport staan, of heb je suggesties voor verbetering ? Een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Parameters voor het clubrecord rapport

De database bevat prestaties van Vlaams-Brabantse clubs voor de periode van 01/01/1982 tot en met 02/06/2024.

Het rapport is gebaseerd op de uitslagen die doorgestuurd werden naar het Provinciaal Bestuur. Raadpleeg hier de lijst. Het is maar sinds september 2016 dat de details van elke wedstrijd bewaarde werden.

Clubs kunnen ons hun oudere clubrecords bezorgen. Deze worden als niet-officiële tijd mee opgenomen in onze database. In de filtercriteria kan je aangeven of je deze tijden mee wenst op te nemen in het rapport.

Tussentijden worden niet opgenomen in de database. Wedstrijden waarvoor de zwemmer uitgesloten werd tellen eveneens niet mee.

Sinds begin 2019 worden de tijden van de 1ste zwemmer van een aflossingsploeg eveneens opgenomen in het rapport. Deze tijden kunnen immers als inschrijftijd gebruikt worden.

Had je club vroeger een andere afkorting. Vergeet deze niet mee aan te vinken. (Gebruik de CTRL toets om meerdere clubs te selecteren).