Het Provinciaal Bestuur Zwemmen - Vlaams Brabant verzamelt, dankzij de inputs van de clubs - alle gezommen tijden en aangevraagde prestaties (loodsvisje/haai).  In het verleden werden de tijden manueel verwerkt en als pdf op de site gepubliceerd.

Sinds 2012 zijn we verheugd deze gegevens on-line te kunnen zetten van zodra we ze van de club ontvangen.  Wat je ziet op de website komt rechtstreeks uit onze database.  We raden alle clubs dan ook aan om de gegevens op onze web site te controleren.

Prestaties en records moeten eerst gehomologeerd worden vooraleer ze officieel worden.  Om de zwemmers niet te lang op hun honger te laten publiceren we deze voorlopige cijfers in het rapport Te homologeren.

Het rapport met de provinciale records hopen we binnenkort nog te verbeteren.  Vandaag zie je voor elk kalenderjaar welke records gebroken werden.  In de toekomst hopen we dit uit te breiden met de gegevens van het verbroken record.  Hou deze pagina dus in het oog; er is verbetering op komst.

Ben je als trainer/zwemmer/vader/moeder/... niet akkoord met een tijd laat het ons dan weten.  Indien de klacht gegrond is passen we onze cijfers aan.

Wanneer de provincie zwemmers kiest voor bv de Interdistrict wedstrijd dan gebeurt dit op basis van deze gegevens.  Het is dus in ieders belang dat fouten zo snel mogelijk gemeld worden aan het Provinciaal Bestuur.

De database van het Provinciaal Bestuur is opgebouwd met deze wedstrijden.

Kies links in het menu het jaar waarvoor je de cijfers wenst te kennen.