Met dit handig tool kan je het programma van de wedstrijd op een groot scherm projecteren.  Handig om de wachtende zwemmers in de sporthal of oproepkamer te informeren.

Je moet wel het programma (lenex formaat) bij de hand hebben.

Binnen de VZF worden wedstijdprogramma's gemaakt met behulp van Meet Manager.  Meet Manager biedt de mogelijkheid het wedstrijdprogramma af te drukken of als pdf te bewaren.  De layout is echter niet geschikt om te projecteren.

Clubs wensen soms het programma te projecteren.  Dit kan nuttig zijn om de wachtende zwemmers en trainers een beter zicht te geven op het verloop van de wedstrijd.  Of op de publiekstribune zodat iedereen weet welk nummer er momenteel gezwommen wordt.

We hebben geen mogelijkheid om het Meet Manager programma aan te passen.  We kunnen werken wel op basis van het lenex programma bestand.

We stellen 2 alternatieven voor.

Automatisch een slide show genereren

Het Provinciaal Bestuur ontwikkelde een tool om een lenex programma automatisch om te zetten naar een slide show die in eender welke browser kan bekeken worden.

De layout van de presentatie ligt vast.  Je kan wel een achtergrond (logo's van de club en/of sponsor) toevoegen.  

Interesse: Oproepkamer - automatisch

Manueel een Powerpoint aanmaken

Deze optie werd ons aangereikt door Serge Meerpoel (STZ).  De club was bereid de vereiste bestanden en handleiding ter beschikking te stellen van alle clubs.

De layout van de presentatie kan je volledig aanpassen naar je eigen wensen.  Je hebt in het zwembad geen Internet nodig om de presentatie te projecteren.

Het is daarentegen ietwat omslachtig om het programma uit Meet Manager te halen en als Powerpoint slides op te nemen. 

Interesse: Oproepkamer - Powerpoint.